Bra jackpots i bingo

Var kan man då hitta de bästa möjligheterna till jackpot i bingo? Jo, när du spelar bingo online, utan tvekan. Här finns de största vinsterna, då det är fler spelare, med större insatser än i vanliga bingohallar. Vissa jackpotsummor kan komma upp i rena fantasisummor, som flera miljoner kronor. Men, det finns inga tips om hur du hittar de bästa jackpottarna på bingo, då de hela tiden förändrar sig. Vad du kan göra är att söka online på olika bingoforum, där spelare och experter tipsar varandra om var man hittar de bästa jackpottarna i bingo för tillfället.

Ett annat tips är att skriva upp sig på så många bingonyhetsbrev som möjligt, så att du alltid är uppdaterad med det senaste inom spelen.

Att tänka på när du vill vinna jackpoten

För det första, att vinna jackpot i bingo handlar uteslutande om tur, inget annat. Det finns inga tricks eller strategier som kan ge dig större chans att vinna jackpoten. Ändå finns det många myter som cirkulerar kring hur man lättare vinner jackpoten. Vissa menar att du har större chans på jackpot om du köper bingobrickor med så olika nummer som möjligt. Andra menar att chansen är större om du spelar i bingorum med få spelare, medan andra gör helt tvärtom. Att köpa brickor med turnummer på är inte heller ovanligt, men ska alltså ses som rent skrock.

Se dock till att du sätter dig in i jackpotreglerna innan du spelar, så vet du i alla fall vad som gäller. Registrera dig för ett nyhetsbrev på bingosajten, så är du alltid uppdaterad om jackpoten på sajten förändras.